در برنامه ریزی های کلان استان کرمانشاه، گردشگری در کنار صنعت و کشاورزی به عنوان یکی از سه محور اصلی توسعه استان در نظر گرفته شده است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، علی فعله گری مدیر کل میراث فرهنگی استان در گفتگویی، اظهار داشت: با توجه به رایزنی هایی که با حوزه معاونت برنامه ریزی استانداری به عنوان رئیس کارگروه گردشگری استان کرمانشاه شده است یکی از افتخاراتی که بعد از یک سال می توان به آن بالید این است که صنعت گردشگری در کنار صنعت و کشاورزی به عنوان یکی از محورهای اصلی توسعه استان در نظر گرفته شد ه است.
وی افزود: در این مدت محورهای کاری ما در حوزه میراث فرهنگی به تکمیل طرح های نیمه تمام متمرکز شد و در حوزه بافت تاریخی، مرمت آثار تاریخی، آزاد سازی حرائمْ آزاد سازی آثار تاریخی و ... فعالیت های چشمگیری شکل گرفت.
فعله گری تصریح کرد: رفع معارض در معبد آناهیتا یکی از مهمترین کارهای ما بود که موفق شدیم دو باب منزل مسکونی در وسط محوطه معبد آناهیتا که سال ها به عنوان یک غده عمل می کرد را خوشبختانه با تامین ۴۰۰ میلیون تومان اعتبار ملی و توافق با مالکین خریداری و تخریب و راه دسترسی به معبد را مسدود کنیم.
وی گفت: در حوزه گردشگری ثقل کاری ما برنامه ریزی برای پذیرایی و جذب چهار میلیون گردشگر است، در بحث صنایع دستی نیز برگزاری نمایشگاه سراسری صنایع دستی در کرمانشاه و برنامه ریزی برای شرکت در نمایشگاه های مختلف شده است و ما از صنعت گران برای حضور در نمایشگاه های داخلی و حتی خارجی حمایت می کنیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، در خصوص اقدامات این اداره کل در حوزه سرمایه گذاری گفت: با تقلیل زمان صدور موافقت نامه های اصولی موفقت شدیم این فرآیند را به صورت روزانه برای طرح های گردشگری انجام دهیم. که در این راستا تاکنون فقط هفت موافقت نامه برای ساخت هتل و تعدادی مجتمع های خدمات رفاهی صادر شده است.
وی تصریح کرد: افتتاح یک هتل در شهرستان سنقر و کلیایی، مجتمع بین راهی در جوانرود، افتتاح هتل آپارتمان در کرمانشاه با سرمایه گذاری بالغ بر 5 میلیارد تومان بدون تسهیلات بانکی و چندین موافقت نامه اصولی دیگر نیز از اقدامات ما برای تامین زیرساخت های گردشگری استان بوده است.
انتهای پیام/